25 Aralık 2008 Perşembe

KKT4

Ve geldik 4.yılımıza.....

Bu sene ismimizi değiştirdik ve Karanlığa Karşı Tepkiler olduk. İsmimizla beraber konseptimizde de birtakım değişiklikler yaşamayı planıyoruz.Çalışmalarımızı başlattık.

-Bu defa konserle yetinmeyip konferanslarla ve değişik etkinliklerle toplumun dikkatini çekme ve bilgilendirme amacımızı daha tatmin edici hale getireceğiz.

-KKT'nin bu yılki konusu ise "MÜLTECİLER"


Projemiz 28Nisan- 6Mayıs arası gerçekleşecek.

28 Nisan (santralistanbul)- BMMYK, Uluslararası Af Örgütü ve Helsinki Yurttaşlar Derneği'nin katılımlarıyla gerçekleşecek konferans

28 Nisan (santralistanbul)- Fotoğraf Sergisi Açılışı

6 Mayıs (ghetto)- KKT konseri /
-Portecho ( http://www.myspace.com/portecho )
-Oak (http://www.myspace.com/oakofistanbul)
-Post Dial ( http://www.myspace.com/postdial )
-Kaan Düzarat(djset)

2 yorum:

  1. çok güzel bir blog olmuş gerçekten dün sabah 5 sularında yarı uykulu bir halde duygularımı tam olarak dile getirememiş olabilirim:)) bundan önceki 3 tanesine bir şekilde şahitlik etmiş olmam ve anlam, önem ve amacı açısından ilk başladığından beri çizgisinden sapmamasına önem göstermiş olmanızdan dolayı bu senekinin de bundan öncekiler gibi hedefine ulaşacağına eminim. Bir de bu projeyi gerçekleştiren kişilerin hep sevdiğim insanlardan olması da beni dahada mutlu-mesut ediyor. seviyorum hepinizi keşke yanınızda olabilseydimde sizlere yardım ve destek olabilseydim.
    onuycukcukcuk:))))

    YanıtlaSil